Verzending & Terugzendingen

Betaling
MC Ronse verzendt geen bestellingen waarvoor de betaling niet volledig is voldaan. De Klant zal het bestelbedrag binnen de 2 weken overmaken aan de hand van de door MC Ronse aangeboden betalingsmogelijkheden. Indien MC Ronse 2 weken na het plaatsen van de bestelling nog steeds geen betaling ontvangen heeft, wordt de bestelling beschouwd als zijnde geannulleerd door de Klant. MC Ronse is dan niet langer gebonden om zijn verplichtingen ten aanzien van deze bestelling na te komen. Indien de Klant in het verleden reeds verzaakte aan zijn verplichting om het bestelbedrag binnen de 2 weken over te maken, behoudt MC Ronse zich het recht voor om elke bestelling van de Klant eenzijdig te annuleren zonder annulatiekosten.

Betalingsmogelijkheden:
 • Vooruitbetaling per overschrijving op volgende rekeningen: Alle Bankkosten zijn steeds ten laste van de klant!
  • ING Bank (België)
   Rekeningnummer: 390-0789485-57
   IBAN: BE09 3900 7894 8557
   BIC: BBRUBEBB

 • Paypal
 • Bancontact/Mistercash online
 • Belfius DirectNet
 • KBC-Betaalknop
 • ING Home'Pay
 • iDeal
 • Visa/Mastercard
 • Klarna (ex. Sofort Gecertificeerde overschrijving)
Opgepast: Voor bepaalde betalingsmogelijkheden kunnen extra kosten aangerekend worden.

Levertijd
Ten laatste 2 werkdagen na ontvangst van de betaling van de Klant maakt MC Ronse het pakket klaar voor verzending. De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van de gekozen transportfirma, welke voor de aflevering bij de Klant instaat. Alle pakketten worden verzonden op risico van de klant. Een bijkomende verzend verzekering kan genomen worden maar dekt enkel het verlies van een pakket. De levertijd geld niet tijdens de jaarlijkse verlof periode.

Verzending
MC Ronse verzendt standaard pakketten met de Belgische Post. MC Ronse bied de Klant de mogelijkheid zijn pakket te verzenden met andere transportfirma's en dit afhankelijk van land van bestemming. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. De Klant bevestigt dat het leveringsadres opgegeven in het elektronisch bestelformulier op de website van MC Ronse correct is. MC Ronse is niet verantwoordelijk voor een foutieve levering indien dit veroorzaakt werd door het foutief opgeven van het leveringsadres door de Klant.

De Klant is gehouden, indien het pakket niet bij hem kon geleverd worden wegens afwezigheid, het pakket af te halen bij het afhaalpunt waar het pakket ter beschikking ligt. Indien de klant zijn pakket NIET afgehaald heeft en de transport firma deze dient terug te sturen zullen de kosten van terugsturen afgetrokken worden worden van de mogelijke terugbetaling. Indien de klant meermaals nalaat zijn bestellingen af te halen heeft MC Ronse het recht toekomstige bestellingen te weigeren.

Wordt NOOIT verzonden: Brandbare producten, zoals brandstof worden NOOIT verzonden.

Retourzending & Garantie
Indien de Klant bij ontvangst van zijn pakket vaststelt dat het pakket niet de produkten bevat welke hij besteld had dient hij dit te melden aan MC Ronse per Mail/Brief/Fax.
Indien de producten beschadigd zijn door de transport firma, dan komt MC Ronse enkel tussen indien deze een verzekerde verzending was. U dien binnen de 2 werkdagen na ontvangst MC Ronse te contacteren en een foto te nemen van de beschadigde levering.
Indien de producten beschadigd zijn en onder garantie hersteld dienen te worden, dan dient de Klant dit te melden aan MC Ronse per Mail/Brief/Fax alvorens deze terug te sturen.
Alle verzendkosten gepaard gaande met een retourzending en een eventuele vervangende zending volgend op de retourzending zijn steeds ten laste van de Klant.

Wanneer is er GEEN Garantie:
 • Ontbreken van een garantie kaart of garantie zegels op de doos
 • Verwijderen van serienummers of garantie zegels op goederen
 • Bij verkeerd gebruik van de goederen
 • Andere garantie bepalingen (zie garantie goederen)

Quick Find
Manufacturers